post

Trainingsschema en start seizoen 2024/2025

Inmiddels is het half augustus en zit het grootste deel van de zomerstop er al weer op, dus dat betekent dat het tijd wordt om vooruit te kijken naar het komende seizoen, om te beginnen met de trainingen. Vanaf volgende week beginnen de eerste teams al weer met trainen:

  • Vanaf maandag 19 augustus – D1, D2, H1
  • Vanaf maandag 26 augustus – selectieteams
  • Vanaf maandag 2 september – alle teams

Hiervoor is natuurlijk een trainingsschema nodig, de is onderaan deze pagina te vinden en altijd up-to-date op: https://www.apollo8.nl/trainingen/

Voorbereidingstoernooi

Naast de training vind het eerst weekend in september ook het jaarlijkse voorbereidingstoernooi plaats, dit jaar op zaterdag 7 september. Informatie over tijden en tegenstanders van de Apollo-teams is te vinden via: https://www.tournify.nl/live/apollo8toernooi2024

Het toernooi zal om 18:30 worden afgesloten met een oefenwedstrijd van dames 1 tegen het Belgische VDK Gent. Na afloop van deze wedstrijd (rond 20:30) zal dat voor het eerst het introfeest beginnen.

Bekerwedstrijden en competitie

Een week later zullen in De Veste dan de eerste bekerwedstrijden plaatsvinden. Dames 7, 8, 11 en 12 bijten dit jaar het spits af en mogen als eerst aan de bak op vrijdag 13 september om 20:00. Het bekertoernooi heeft sinds dit jaar een andere opzet, waardoor meer dan twee teams per vereniging hieraan mee kunnen doen en veel teams gaan dat dan ook doen.

Voor de jeugd begint de regulier competitie vervolgens vanaf vrijdag 20 september, hier mogen JA1, MA3 en MA1 als eerst aan de bak om de eerste punten binnen te halen. Heel veel succes! Dames 2 begint op 21 september met hun avontuur in de Superdivisie nadat ze afgelopen seizoen zijn gepromoveerd naar de klasse op het 2e niveau van Nederland. Voor de overige seniorenteams begint de competitie begin oktober weer.

Trainingsschema

Na heel wat wikken en wegen is het dan toch gelukt om het trainingsschema weer klaar te krijgen. Deze is hieronder te vinden:

Zaalschema-2024-2025

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.